Anamarija  Jemec

Anamarija  

 

Dojemanje in doživljanje glasbe ji je bilo položeno v zibelko – že pri dveh letih je prepevala otroške pesmice. Njeno življenje  je že zgodaj zaznamoval klavir, saj se je že pri šestih letih vpisala v glasbeno šolo in svoje izobraževanje zaključila na akademiji za glasbo. Danes tudi sama poučuje klavir na GŠ Rakovnik v Ljubljani, kjer se ukvarja predvsem s klasično glasbo. Ostale zvrsti glasbe spoznava predvsem kot članica skupine Tvoj glas. Poleg igranja klaviatur in oblikovanja aranžmajev je v tej skupini začela ustvarjati avtorsko glasbo kar je sovpadlo z nastankom skupine. Ceni glasbo s sporočilom. Takim, ki ostane.

 

Nataša Kores

Nataša  

 

Njeno popotovanje v svet glasbe, ki jo spremlja še danes  se je začelo v zgodnjih otroških letih, ko jo je čuvala babica in jo učila raznih pesmic. Kmalu je svoje znanje izkoristila in nastopala pred domačimi in ostalimi izletniki na Veliki Planini, v planinskem domu. Kasneje se je glasbeno udejstvovala večinoma v domači župniji v okviru tamkajšnjih pevskih zborov Mala jata, SBI, Študentsko-mladinski pevski zbor, N's 8 in končno tudi Tvoj glas, v katerem je že od samega začetka. Občasno jo je pot zanesla še kam drugam, na primer na Tromostovje k študentskemu zboru MPP, danes pa je zborovsko dejavna tudi v okviru službenega kolektiva. Nataša pravi, da bi bilo njeno življenje brez glasbe prazno.

 

Andrej Horvatič 

Andrej  

 

Z glasbo se je začel ukvarjati v osnovni šoli. Ob izkazanem interesu sta mu starša kupila kitaro Melodija, ki jo hrani še sedaj, čeprav je malo »načeta« od raznih zabav na prostem.  Najprej si je prste lomil v kitarski šoli draveljske župnije, kasneje pa opravil 10 let šolanja klasične kitare. Več let je bil član instrumentalne zasedbe Mladinskega zbora Dravlje, kjer sta skupaj z Maticem preigravala mladinske pesmi. Občasno se jim je pri kakšnih zahtevnejših koncertih pridružila Ana. In tako se je kasneje na pobudo Matica izoblikovala skupina Tvoj glas. V glasbi ga najbolj navdušujejo trenutki, ko glasbenik dobi pohvalo s strani poslušalcev. Takrat je ves trud poplačan.

 

Matija Cergolj

Matija  

 

V osnovni šoli je pričel z igranjem kitare in v kratkem času so bili osnovni akordi osvojeni. Prej po pomoti kot ne, je v tem času kdaj pa kdaj vzel v roke tudi harmoniko. Vzporedno s spremembo glasu, mu je postala tudi kitara nekoliko previsoko uglašena, zato  jo je še pred začetkom srednje šole opustil in začel posvečati svoj čas basu. Takoj je vedel, da mu je ta instrument pisan na kožo. V srednji šoli se je začel ukvarjati s petjem, kar ga je bolj zaznamovalo, kot si je mislil. Zdaj obiskuje Akademijo za glasbo na Dunaju, kjer je študent solopetja. Kombinacija klasičnega glasbenega znanja ter dolgoletno ukvarjanje s popularno glasbo mu dajeta velik manevrski prostor pri glasbenem ustvarjanju.

  

Milan Bijeljac

Milan  

 

Glasbenik po srcu in duši je bil rojen v Sarajevu konec 70-tih let. V stik s kitaro je prišel v osnovni šoli in je nikoli več ni izpustil iz rok. Igral je v različnih skupinah različnih  glasbenih zvrst. V skupino Tvoj glas je prišel kot začasno nadomestilo za Ano in v njej ostal tudi po njeni vrnitvi.

 

 

 

Katarina Trdan

    

Glasba jo spremlja že od malih nog, ko je v rokah kar nekaj let pridno držala flavtico. Flavto je kmalu zamenjalo veliko zanimanje za petje. Vse od otroškega zborčka, pa mladinski zbor, komorni zbor,  nekaj let je prepevala tudi v župnijski vokalno instrumentalni skupini Koseze. Skupaj z Natašo svoj talent deli tudi v zborču službenega kolektiva ustvarjalnih pedagoginj. Pred dvema letoma je Tvoj glas srečal tudi njen glas. Od takrat se veseli vsakega večjega projekta in skupnega druženja ob glasbi. Verjame, da je glasba povsod… treba ji je le prisluhniti.